Графік роботи:
Пн-Пт: 08:00–18:00
Сб: 08:00–16:00
Нд: 09:00–16:00
0
Мій кошик
Каталог
порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
UAH
  • USD
  • EUR

Хлібопічки


   Домашня хлібопічка

Хлібопічка - пристрій, призначений для приготування хліба та інших борошняних виробів. При всій функціональності електрична хлібопічка економно витрачає енергію. Ніякий магазинний хліб не зрівняється з домашнім, оскільки в промисловому виробництві використовуються різні харчові добавки. Завдяки хлібопічці у вас є можливість спробувати свіжоспечений в домашніх умовах хліб.

Хлібопічка - компактний прилад. Корпус більшості моделей виготовляється з термопластика, рідше - з нержавіючої сталі, є панель управління. Всередині знаходиться антипригарна чаша з вбудованою лопаткою-мішалкою. Хлібопічки відрізняються стильним оформленням, залучають розмаїттям кольорів. Деякі сучасні моделі можуть приготувати крім хліба іншу випічку: кекс, паски. У хлібопічок є функція замішування тіста, так що навіть для борошняних виробів, які неможливо приготувати в хлібопічці, можливо замішувати тісто без всяких проблем. Ціна різних моделей визначається об'ємом чаші, вагою кінцевого продукту, кількістю програм, наявністю сигналу, автовимкнення, кількістю чаш, функціональністю, присутністю диспенсера, режиму відстрочення старту.

Робота хлібопічки заснована на різних програмах, тобто налаштуваннях на приготування певного виробу. Більше програм - більший вибір видів випічки. В якості опції можна вибрати ступінь випікання, колір скоринки: світлий, темний. Диспенсер - кришка, що знаходиться на основному корпусі, дозволяє засипати додаткові інгредієнти: горіхи, родзинки, цукати.

Випікання хліба не складає ніяких труднощів. Комплект кожної хлібопічки включає книгу рецептів, мірний стакан, мірний ложечку. Основні продукти для приготування борошняних виробів: борошно, вода, дріжджі. Вибір продукту для приготування визначає послідовність додавання інгредієнтів в чашу, їх вага, при цьому важливо дотримуватися рецептури, рекомендованої для кожної моделі хлібопічки. Далі необхідно закрити хлібопічку, вибрати програму на панелі управління. Про закінчення роботи повідомить звуковий сигнал. Крім того, в деяких моделях хлібопічок етапи приготування супроводжуються сигналами: тісто замішується, піднімається, випікається хліб. Як продукт буде готовий, кухонною рукавицею необхідно вийняти чашу, витягти хліб, накрити його рушником, щоб остигав повільно. Час приготування залежить від виробу, його розміру. Головна умова смачного хліба - не можна переставляти хлібопічку під час роботи. Домашній хліб не містить консервантів, тому строк його придатності менше, ніж придбаного в магазині, - не більше трьох днів. Є помилкова думка, що хлібопічку можливо замінити мультиваркою. Це не правда. Хоча мультиварка має функцію випічки, вона не здатна виготовити різні види хліба, замісити тісто, випекти до бажаного виду скоринки.

Після кожного використання хлібопічки необхідно: витягнути чашу, лопатку-мішалку, добре їх вимити. Не можна ставити мокрі запчастини назад. Корпус рекомендується протирати трохи вологою ганчірочкою.

Магазин Motolux представляє різні моделі хлібопічок. Відрізняються вони показником потужності, кількістю програм, формами для випічки, вагою готового виробу, дизайном, що дозволяє кожному покупцеві підібрати максимально відповідний для нього пристрій. При покупці побутової техніки в нашому магазині пропонується безкоштовна доставка по Закарпатській області, доставка різними компаніями-перевізниками по всій Україні. Можна підібрати зручний спосіб оплати: готівкою, післяплатою, на карту, розрахунковий рахунок. Консультанти нашого магазину допоможуть прояснити будь-яке питання, досить звернутися по телефону, Skype, Viber.

Немає товарів

Вгору