Графік роботи:
Пн-Пт: 08:00–18:00
Сб: 08:00–16:00
Нд: 09:00–16:00
0
Мій кошик
Каталог
порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
UAH
  • USD
  • EUR

Кухонна техніка для приготування їжі


   Техніка для приготування їжі в Україні

Техніка для приготування їжі численна і різноманітна, використовуючи її, можна швидко і просто отримати смачні домашні страви, приготовані за різними технологіями. У цих приладах можна пекти, тушкувати, варити, смажити, готувати на пару, у великій кількості соняшникової олії. На відміну від тих же процесів на звичайній сковороді або каструлі, тут не потрібно такий ретельний контроль, прилади відключаються через зазначений час.

Електричні млинниці бувають відкриті, закриті, заглибні. Всі моделі зручні в роботі. І навіть перший млинець не буде комом, тому що передбачено тефлонове покриття.

Бутербродниці, вафельниці працюють швидко, при цьому окремі моделі мають кілька посадкових місць. Робочі поверхні цієї техніки мають антипригарне покриття. Вибирати цю техніку потрібно по потужності, кількості і виду пластин в комплекті.
Тостери швидко приготують смачну основу для бутербродів. При виборі потрібно оцінити кількість режимів роботи, потужність, набір функцій (може бути передбачений підігрів, розморожування).

Йогуртниці дозволяють приготувати в домашніх умовах корисний, поживний напій, без будь-яких добавок, консервантів і барвників. Ці прилади відрізняються формою, кількістю баночок, додатковими опціями.

Мультиварки завоювали загальну любов різноманітністю процесів приготування продуктів. Вони не тільки варять, як обіцяє назва, але здійснюють практично всі процеси обробки продуктів при нагріванні. Важливо, що виконують вони запрограмовану роботу зовсім без участі людини, багато моделей навіть мають функцію відкладеного старту, так що можна отримати смачну гарячу їжу до потрібного часу, наприклад до приходу з роботи.

Мікрохвильові печі виконують розігрівання їжі, приготування, розмороження продуктів. Найпростіша конструкція - соло, можлива наявність гриля, конвекції. При виборі важливо враховувати потужність, тип управління, об `єм робочої камери.
Фритюрниці призначені для приготування м'яса, овочів в розігрітій олії. Це особливий вид обробки продуктів, при якому утворюється хрустка скоринка, а внутрішня частина залишається ніжною і соковитою. Тут же можна обсмажувати борошняні вироби. Оцінювати важливо розмір і матеріал чаші, потужність техніки, наявність фільтрів, таймера.

Сучасні хлібопічки компактні, функціональні, енергоефективні. Мають функцію замішування тіста. Розрізняються моделі кількістю програм, об `ємом і кількістю чаш в комплекті, функціональністю, наявністю диспенсера, режиму відкладеного старту.

У електрогрилях реалізована технологія приготування їжі без жиру, хоча це тільки одна їхня функція, тут також можна розморожувати, підігрівати, випікати, тушкувати. Оптимальний вибір - металевий корпус, тефлонове покриття, закрита конструкція (двоконтактний).

Електропечі, електродуховки відрізняються компактністю і мобільністю. Цю техніку варто вибирати за корисним об'ємом, кількостю нагрівальних елементів, виду внутрішнього покриття (біокераміка, емаль), типу управління, кількості режимів, наявності конвекції, гриля.

Електроплити настільні характеризуються різною потужністю, матеріалом панелі конфорок, кількістю нагрівальних елементів, типом управління, наявністю / відсутністю таймера.

В інтернет-магазині Мотолюкс можна оформити покупку в кредит, розрахуватися за передоплатою, післяплатою. Задати питання консультанту легко по телефону гарячої лінії, через онлайн чат, месенджери Скайп або Вайбер. Доставка здійснюється службами «Ін-Тайм», «Нова Пошта», на території Закарпаття - кур'єрською службою безкоштовно.


   Кухонна техніка для підготовки продуктів

Техніка для підготовки продуктів — високо оцінені господинями пристрої, які користуються заслуженою популярністю. Загальновідомо, що найбільший обсяг роботи виконується саме при підготовці продуктів до приготування. Очистити і нарізати овочі певним чином, подрібнити, натерти, виконати підготовку м'яса, особливо якщо воно потрібно у вигляді фаршу, збити яйця, креми, одночасно контролювати вагу продуктів, якщо приготування відбувається відповідно до рецепту. З усіма цими завданнями кухонні комбайни, м'ясорубки, міксери, блендери впораються за лічені хвилини, однак без них підготовка продуктів потребує чималих витрат часу, та й зусиль теж.

Популярність електром'ясорубок виправдана можливістю отримати свіжий, рівномірний фарш з вподобаного м'яса за кілька хвилин. Комплектація декількома насадками дозволяє як отримати ніжну консистенцію кінцевого продукту, так і нарубати м'ясо шматочками крупніше. Виконуючи вибір найбільш відповідної моделі, крім комплектації, яка визначає набір функцій, потрібно враховувати потужність, пропускну здатність, матеріал корпусу, наявність реверсу.

Міксери — прилади, що забезпечують змішування, збивання рідких / сипучих продуктів, представлені ручними, стаціонарними моделями. Щоб вибрати міксер правильно, потрібно визначити цілі використання, тим самим оцінити потреби по потужності, кількості швидкостей, наявності турборежима.

Каталог інтернет-магазину Motolux представляє погружні, стаціонарні блендери, виготовлені з пластику, металу, з різним набором функцій. Найбільш прості моделі здатні подрібнювати м'які / середньої щільності продукти, найбільш потужні - колоти лід, дробити кавові зерна. Правильний вибір передбачає розгляд, крім запропонованого набору насадок, потужності пристрою, його конструкції.

Найбільш функціональні прилади, що забезпечують підготовку продуктів — кухонні комбайни. Різновидів їх величезна кількість, вони відрізняються комплектацією насадок, відповідно — набором функцій. Найсучасніші моделі навіть здатні нарізати продукти пластинами, брусочками, кубиками. Вибір комбайна передбачає необхідність оцінити конструкцію, об'єм чаші, матеріал виготовлення: пластик, метал, термостійкий посуд. Також має значення потужність, швидкість обертання, адже це визначає, наскільки тверді продукти можуть оброблятися пристроєм.

Використання ваг при підготовці продуктів може бути важливим, тому ці прилади також знаходять місце на сучасній кухні, адже багато страв вимагають точного співвідношення інгредієнтів. Ваги бувають у вигляді платформи або укомплектовані чашею, відрізняються можливою максимальною вагою, мінімальною одиницею виміру. Моделі ваг відрізняються різноманітними дизайнами, бувають прикрашені малюнками, фото, просто однотонні.

Консультацію з будь-яких питань придбання техніки для підготовки продуктів можна отримати, замовивши зворотній дзвінок, набравши номери, зазначені на сайті Мотолюкс. Також наші консультанти розглянуть звернення в скайпі, онлайн чаті. Оплата виконується на картку ПриватБанку, розрахунковий рахунок УкрСиббанку, післяплатою (аванс десять відсотків вартості товару). Зареєстровані клієнти мають можливість отримати знижку при купівлі техніки для підготовки продуктів. Доставка по Україні здійснюється службами перевезення «Нова Пошта». Жителям Закарпатської області доставка кур'єром безкоштовна.

Вгору