Кількість
|
Вартість
|
||
|
Техніка для приготування їжі в Україні
Техніка для приготування їжі численна і різноманітна, використовуючи її, можна швидко і просто отримати смачні домашні страви, приготовані за різними технологіями. У цих приладах можна пекти, тушкувати, варити, смажити, готувати на пару, у великій кількості соняшникової олії. На відміну від тих же процесів на звичайній сковороді або каструлі, тут не потрібно такий ретельний контроль, прилади відключаються через зазначений час.
Електричні млинниці бувають відкриті, закриті, заглибні. Всі моделі зручні в роботі. І навіть перший млинець не буде комом, тому що передбачено тефлонове покриття.
Бутербродниці, вафельниці працюють швидко, при цьому окремі моделі мають кілька посадкових місць. Робочі поверхні цієї техніки мають антипригарне покриття. Вибирати цю техніку потрібно по потужності, кількості і виду пластин в комплекті.
Тостери швидко приготують смачну основу для бутербродів. При виборі потрібно оцінити кількість режимів роботи, потужність, набір функцій (може бути передбачений підігрів, розморожування).
Йогуртниці дозволяють приготувати в домашніх умовах корисний, поживний напій, без будь-яких добавок, консервантів і барвників. Ці прилади відрізняються формою, кількістю баночок, додатковими опціями.
Мультиварки завоювали загальну любов різноманітністю процесів приготування продуктів. Вони не тільки варять, як обіцяє назва, але здійснюють практично всі процеси обробки продуктів при нагріванні. Важливо, що виконують вони запрограмовану роботу зовсім без участі людини, багато моделей навіть мають функцію відкладеного старту, так що можна отримати смачну гарячу їжу до потрібного часу, наприклад до приходу з роботи.
Мікрохвильові печі виконують розігрівання їжі, приготування, розмороження продуктів. Найпростіша конструкція - соло, можлива наявність гриля, конвекції. При виборі важливо враховувати потужність, тип управління, об `єм робочої камери.
Фритюрниці призначені для приготування м'яса, овочів в розігрітій олії. Це особливий вид обробки продуктів, при якому утворюється хрустка скоринка, а внутрішня частина залишається ніжною і соковитою. Тут же можна обсмажувати борошняні вироби. Оцінювати важливо розмір і матеріал чаші, потужність техніки, наявність фільтрів, таймера.
Сучасні хлібопічки компактні, функціональні, енергоефективні. Мають функцію замішування тіста. Розрізняються моделі кількістю програм, об `ємом і кількістю чаш в комплекті, функціональністю, наявністю диспенсера, режиму відкладеного старту.
У електрогрилях реалізована технологія приготування їжі без жиру, хоча це тільки одна їхня функція, тут також можна розморожувати, підігрівати, випікати, тушкувати. Оптимальний вибір - металевий корпус, тефлонове покриття, закрита конструкція (двоконтактний).
Електропечі, електродуховки відрізняються компактністю і мобільністю. Цю техніку варто вибирати за корисним об'ємом, кількостю нагрівальних елементів, виду внутрішнього покриття (біокераміка, емаль), типу управління, кількості режимів, наявності конвекції, гриля.
Електроплити настільні характеризуються різною потужністю, матеріалом панелі конфорок, кількістю нагрівальних елементів, типом управління, наявністю / відсутністю таймера.
В інтернет-магазині Мотолюкс можна оформити покупку в кредит, розрахуватися за передоплатою, післяплатою. Задати питання консультанту легко по телефону гарячої лінії, через онлайн чат, месенджери Скайп або Вайбер. Доставка здійснюється службами «Ін-Тайм», «Нова Пошта», на території Закарпаття - кур'єрською службою безкоштовно.